11:44 10.01.2014

Samsung планує випустити смартфон Galaxy S5 у квітні

1 хв читати

Південнокорейський виробник електроніки Samsung Electronics Co. планує у квітні випустити новий смартфон Galaxy S5, заявила виконавчий віце-президент мобільного підрозділу Samsung Лі Ян Хі в інтерв'ю агентству Bloomberg.

Новинка з більш новітнім дисплеєм порівняно з Galaxy S4 може бути представлена на виставці Mobile World Congress уже в лютому. Крім того, Galaxy S5 може бути обладнаний сенсором розпізнавання очей користувача.

"Багато людей захоплюються технологією розпізнавання райдужки. Ми вивчаємо можливості, але не можемо сказати точно, чи буде її представлено в S5", - зазначила Лі Ян Хі.

Попередня модель Galaxy S4 була обладнана сенсором, який за рухом очей користувача може перегортати веб-сторінки та блокувати поворот зображення при зміні кута нахилу дисплея.

Перші повідомлення про впровадження Samsung сенсорів розпізнавання ока з'явилися в грудні. Ці сенсори створюють висококонтрастне зображення зіниці, райдужки, повік і вій користувача, а відтак перетворюють це унікальне поєднання на код, який потім використовуватиметься під час розблокування пристрою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА