10:31 23.01.2014

Правоохоронці встановлюють причини та обставини смерті Вербицького в рамках розслідування кримінального провадження

2 хв читати

Правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини та причини смерті в Київській області (Бориспільський район) активіста Євромайдану Юрія Вербицького.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ГУ МВС у Київській області в четвер, за фактом смерті розслідується кримінальне провадження за статтею 115 КК (умисне вбивство).

За попереднім висновком медиків, причиною смерті стало переохолодження.

"Причинно-наслідкового зв'язку між тілесними ушкодженнями, які є на тілі, і смертю немає", - сказали в обласній міліції .

У прес-службі наголосили, що наразі встановлюються свідки, які можуть повідомити що-небудь про обставини події. Також у главку зазначили, що розглядаються всі версії того, що сталося. "Одна з версій - група людей, які їздять Києвом та вихоплюють людей з хостелів, вивезли його", - додали в міліції.

Як повідомлялося, Ю.Вербицького, викраденого разом із активістом Ігорем Луценком, було знайдено мертвим у Бориспільському районі Київської області.

Раніше низка ЗМІ з посиланням на користувачів Facebook повідомили, що в ніч на вівторок, 21 січня, невідомі схопили І.Луценка під Жовтневою лікарнею і відвезли в невідомому напрямку. У середу ввечері І.Луценко повідомив у Facebook, що його викрали з лікарні, але він вже на волі і йому нічого не загрожує.

Водночас, він повідомив, що разом з ним було викрадено ще одну людину - Ю.Вербицького, доля якого йому невідома, однак викрадачі могли його вбити, а в місці його утримання перебував ще один полонений, імені якого він не назвав.

Раніше біля с. Гнедин були виявлені два трупи зі слідами тортур та обмотаними скотчем головами. Сільський дільничний підтвердив виявлення лише одного тіла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА