13:56 25.03.2014

Керівництво Правого сектора Полтавщини затримано за підозрою у незаконному зберіганні зброї - прес-служба

1 хв читати

Під час пікетування представниками Правого сектора управління МВС України в Полтавській області співробітники УБОЗ затримали керівництво облорганізації, а також керівника політичного крила "Правий Сектор - Схід" Іллю Ківу.

"Полтавський центр "Правого сектора" проводив сьогодні пікетування місцевого управління МВС, який нещодавно очолив чоловік, який ще взимку керував "тітушками". Пікетування було фактично зірвано УБОЗом, який затримав керівника політичного крила "Правий Сектор - Схід" Іллю Ківу, координатора "Правого сектора" Полтавщини Івана Балацького, координатора "Правого сектора" Полтави Максима Левчука та трьох їхніх заступників", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на офіційній сторінці Правого сектора у соцмережі ВКонтакте у вівторок.

У Правому секторі повідомили, що активістів намагаються звинуватити у незаконному зберіганні зброї.

"Водночас жодної зброї у них не вилучено, а затримання ґрунтується лише на "оперативній інформації", тобто лише на бажанні міліціонерів", - наголошується в повідомленні.

"Замість того, щоб озброювати населення перед загрозою російського вторгнення, МВС намагається відібрати у патріотів єдина їхню зброю - сміливість", - вважають у Правому секторі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА