16:10 06.04.2014

До будівлі Донецької обладміністрації через розбите вікно залізли проросійські мітингувальники

1 хв читати

Проросійські мітингувальники розбили вікно на другому поверсі Донецької обласної державної адміністрації, після чого близько 30 людей залізли через нього всередину будівлі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", вони зайняли хол другого поверху будівлі, вийшли на козирок над входом в будівлю, де повісили банер забороненої організації "Донецька республіка" і три прапори Російської Федерації.

Вони кричать із козирка іншим мітингувальникам "заходьте", проте нікого впустити всередину будівлі поки що не змогли.

Через деякий час із 11-го поверху будівлі було викинуто український прапор. На цьому поверсі розташовані кабінети голови Донецької обласної державної адміністрації Сергія Тарути та його заступників

У свою чергу, учасники мітингу, що залишилися на вулиці, зняли з флагштока біля будівлі обладміністрації український прапор і вішають російський. Загалом їх близько 500 осіб.

Численні правоохоронці, що охороняють будівлю, як і раніше, стоять неподалік від входу до будівлі обладміністрації і спостерігають за подіями.

Як повідомлялося, під будівлею Донецької облдержадміністрації в неділю мітингують проросійські активісти, що раніше вже намагалися увірватися в будівлю, але їх відтіснили правоохоронці. Обладміністрацію охороняють посилені наряди міліції - близько 300 осіб. До будівлі під'їхав водомет.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА