11:26 18.04.2014

Україна не має жодних надмірних очікувань щодо женевської заяви - Яценюк

1 хв читати
Україна не має жодних надмірних очікувань щодо женевської заяви - Яценюк

Україна не плекає надмірних сподівань щодо заяви, підписаної в Женеві за підсумками чотиристоронніх переговорів, заявляє прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Ми не маємо жодних надмірних очікувань щодо цієї заяви", - сказав він під час години запитань до уряду у Верховній Раді України у п'ятницю вранці.

Водночас прем'єр наголосив, що Росія підписалася під вимогами до протестувальників роззброїтися і вимогою звільнити захоплені адміністративні будівлі.

"Росія була змушена підписати заяву й засудити екстремізм, який фактично сьогодні підтримує Російська Федерація. Підписавши цю заяву, Росія фактично звернулася до тих "мирних протестувальників" з автоматами Калашникова і ПЗРК у руках з вимогою негайно роззброїтися і здати зброю", - заявив глава українського уряду.

Водночас він додав: "Росія була змушена поставити підпис під тим, щоб ті незаконно сформовані озброєні формування було негайно розформовано, а приміщення органів державної влади, міліції, СБУ та інших установ було невідкладно звільнено".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА