12:00 19.04.2014

Захопники адмінбудівлі Слов'янська стверджують, що мер міста Штепа написала заяву про відставку і якийсь час "побуде з ними"

2 хв читати

Люди, які зайняли адміністративні будівлі в м. Слов'янську (Донецька обл.) заявляють, що мер міста Неля Штепа погано почувається у зв'язку з чим написала заяву про складення своїх повноважень.

"Знаючи про те, що проти Нелі Ігорівни відкрито кримінальну справу за фактом сепаратизму і, чесно кажучи, хоча вона трошки стратила, але, нічого страшного, вона все одно наша. Тому ми вирішили Нелю Ігорівну нікому не віддавати. Вона перебуває у нас", - заявив лідер групи проросійськи налаштованих осіб Слов'янська В'ячеслав Пономарьов на мітингу біля міськради.

"Вона в нормальному стані. Просто вчора у неї була маленька криза. Вона після операції. Почувається неважливо. Вона написала заяву про складання своїх повноважень", - додав він.

Як повідомлялося, в перший день захоплення невідомими будівлі міськради в Слов'янську Н.Штепа на мітингу заявляла, що підтримує вимоги загарбників, проте пізніше заявила, що зробила це для збереження миру, оскільки "на дахах стояли озброєні люди".

Донецьке обласне управління СБУ відкрило кримінальне провадження стосовно міського голови Слов'янська Н.Штепи за сепаратизм. У відомстві зазначили, що провадження відкрито за ст. 110 КК України - посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Пізніше Н.Штепа заявила, що здивована у зв'язку з кримінальним провадженням за сепаратизм, яке відкрила щодо неї Служба безпеки України, і звинувачує спецслужбу в нинішній ситуації в Україні у зв'язку з чим має намір звернутися до суду на СБУ.

Еще по теме

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА