11:24 23.04.2014

"Укрпошта" наразі не має можливості доставляти та приймати поштові відправлення до АРК

1 хв читати

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" нині не має можливості доставляти та приймати поштові відправлення до Автономної Республіки Крим, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі підприємства.

В "Укрпошті" зазначили, що з 27 березня в Криму та Севастополі пошта з материкової частини України не приймається і повертається назад, а пошта, яка звідти вирушає на материкову частину України, вирушає через пункт міжнародного поштового обміну Москви.

"Однак проходження митного контролю у рамках єдиної митної території України законодавством України не передбачено. За цих обставин "Укрпошта" не має можливості доставляти та приймати поштові відправлення з півострова Крим", - пояснили в прес-службі поштового підприємства.

Крім того, міжнародні поштові відправлення, що надходять на материкову Україну для Кримського регіону, також не доходять до адресатів.

"Міжнародні поштові відправлення, що зараз надходять в Україну з-за кордону до Кримського регіону, тимчасово, до вирішення питання на законодавчому рівні, належним чином зберігаються в наших бюро обміну в Києві, Львові, Одесі та Чопі", - повідомили в "Укрпошті".

Як повідомлялося, "Укрпошта" є національним оператором поштового зв'язку, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів від 10 січня 2002 року. Входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА