15:54 23.04.2014

Генпрокуратура має намір повернути у держвласність землі під Києвом, виділені раніше Арбузову з порушеннями

1 хв читати

У Генеральній прокуратурі України сподіваються повернути в Державний лісовий фонд землі, зокрема в Київській області, виділені з порушеннями колишньому першому віце-прем'єр-міністру Сергію Арбузову.

"Органи прокуратури проводять перевірки щодо інших посадових осіб, які також отримували земельні ділянки під Києвом, так і в інших регіонах, зокрема, щодо посадових осіб, які очолювали Кабінет Міністрів. Встановлено, що в межах Дмитрівської сільської ради (Києво-Святошинський район Київської області - ІФ) ділянку площею 1,8 га було виділено одному з керівників у Кабінеті Міністрів", - заявив на прес-конференції начальник Головного управління представництва в суді, захисту інтересів громадян та держави у виконанні судових рішень Олег Кучер.

На уточнювальне запитання, кому з керівників Кабінету Міністрів було виділено ділянку, О.Кучер сказав: "Є рішення про виділення земельної ділянки Арбузову".

Він також зазначив, що були виділені землі лісового фонду, що перебували у державній власності. "Там на підставного громадянина ще 30 га передано", - наголосив О.Кучер.

За його словами, дозвільних документів на будівництво та освоєння землі немає, а передали ділянку з порушеннями. "Прокуратура також пред'явила позов щодо витребування цих земельних ділянок та повернення в Державний лісовий фонд", - додав О.Кучер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА