10:55 25.04.2014

Майданівці обіцяють звільнити будівлю київської мерії до кінця поточного тижня - прес-секретар голови КМДА

1 хв читати

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) розраховують, що майданівці повністю звільнять будівлю столичної мерії на Хрещатику, 36 до кінця поточного тижня, а з понеділка, 28 квітня у будівлі мають намір ввести пропускний режим.

"Будівлю мерії вже закрили, там ще є люди, але ми сподіваємося, що до кінця тижня вони його звільнять", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар глави КМДА Юлія Торговець.

За її словами, в будівлі зараз залишаються близько 100 активістів, але вони з розумінням поставилися до прохання звільнити приміщення. "Ми вже не пускаємо нових мешканців, але там є частина людей, ми ведемо з ними переговори і є повне взаєморозуміння з цього питання. Ми вже повісили банер (про відновлювальні роботи - ІФ), робимо пропускну систему і починаємо ремонт", - додала вона.

За словами Ю.Торговець, майданівці самі погодилися звільнити будівлю КМДА після того, як у новинах їх стали згадувати в контексті захоплення сепаратистами адміністративних будівель у Донецькій і Луганській областях.

Вона також зазначила, що зараз будівлю охороняють самі люди, які живуть там, але з понеділка, 28 квітня, вже планують ввести пропускну систему, і в мерію впускатимуть лише за перепустками, зокрема і будівельників, які роблять ремонт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА