13:10 06.05.2014

Ситуація на сході України залишається складною через позицію мирного населення - глава СБУ

1 хв читати
Ситуація на сході України залишається складною через позицію мирного населення - глава СБУ

Голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що ситуація у Донецькій та Луганській областях залишається складною через позицію мирного населення цих регіонів.

"Ми чітко доповіли сьогодні парламенту про те, що ситуація в Донецькій і Луганській областях є дуже серйозною, оскільки мирне населення, люди, які там проживають, перебувають під серйозним інформаційним впливом, і не довіряють до кінця зусиллям і правоохоронних органів, і СБУ, і Міністерства оборони, які за рішенням РНБО спрямовані виключно на ліквідацію терористів", - сказав В.Наливайченко на брифінгу після закритого засідання парламенту у вівторок.

Він додав, що всі бойові дії в рамках антитерористичної операції проводяться з максимальною стриманістю силовиків, щоб уникнути жертв серед мирного населення.

"Ми також доповіли парламенту про те, що за останні дні антитерористичної операції було знищено до 30 важко озброєних бойовиків", - сказав В.Наливайченко.

Глава СБУ зазначив, що в результаті таких дій є втрати серед українських силовиків, не уточнивши, однак, скільки саме військових загинули.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА