18:16 07.05.2014

У Донецькому регіоні немає перебоїв з продуктами харчування - влада

1 хв читати

У містах Донецької області, де проводиться антитерористична операція, немає проблем із забезпеченням продуктами харчування, заявляє перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.

"На сьогодні в Слов'янську магазини повністю забезпечені продуктами харчування за рахунок оптових підприємств, які розташовані на території міста", - сказав він на брифінгу в Донецьку в середу, повідомляє прес-служба обладміністрації.

За його словами, для щоденної безперебійної доставки продуктів в місто була досягнута домовленість з протестувальниками та українськими силовиками про те, що ніхто зі сторін не перешкоджатиме доставці продовольства до магазинів.

У Краматорську супермаркети працюють у звичайному режимі. Як зазначив А.Ніколаєнко, на випадок активізації АТО їх режим роботи буде змінено.

У Костянтинівці продукти надходять своєчасно і в повному асортименті.

"Що стосується Дружківки, там підприємства роздрібної торгівлі працюють у звичайному режимі. Але в зв'язку з ажіотажем на борошно, крупи та цукор цих продуктів в магазинах міста не вистачає", - розповів перший заступник голови ОДА.

Він також наголосив, що в інших містах і районах області, зокрема і Донецьку, підстав для ажіотажного попиту на продукти харчування немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА