12:46 23.06.2014

У Львові невідомі облили фарбою вітрини відділення "Сбербанку Росії", а під іншим провели "попереджувальні" акцію

1 хв читати
У Львові невідомі облили фарбою вітрини відділення "Сбербанку Росії", а під іншим провели "попереджувальні" акцію

У Львові невідомі облили червоною фарбою вітрини відділення "Сбербанку Росії" на проспекті Чорновола, а в одну з вітрин жбурнули камінь.

Як розповіли кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" робітники, які відмивали вітрини, інцидент стався минулої ночі.

Представники громадського руху "Бойкот російських товарів" у понеділок також пікетували ще одне відділення "Сбербанку Росії", розташоване на вулиці Валовій. Однак представники руху заявляють, що не мають жодного відношення до інциденту на проспекті Чорновола.

Учасники пікету поклали під входом до відділення кілька шин, зверху поклали коробки сірників, а поруч - яйця і помідори.

На вхідні двері вони прикріпили листок із написом "Тероризм не пройде", а біля шин - плакат "Цей банк фінансує тероризм". Також до дерева біля входу прикріпили плакат "Будемо палити - буде горіти".

Один з організаторів акції Андріян Кліщ сказав журналістам, що це попереджувальна мирна акція.

"Не потрібно бити шибки і палити будівлі, існують й інші способи впливу. Ми просимо вкладників забрати свої гроші з російських банків протягом кількох днів, а потім можемо заблокувати їх роботу", - сказав він.

За словами А.Кліща, такі дії львів'ян викликані тим, що Росія припиняє постачання газу до України, забороняє експорт українських товарів, натомість структури російських банків в Україні і далі "фінансують тероризм".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА