11:33 11.07.2014

Призупинено рух потягів на низці ділянок на Донбасі через пошкодження мостів

2 хв читати
Призупинено рух потягів на низці ділянок на Донбасі через пошкодження мостів

У Донецькій області через пошкодження автомобільних мостів над залізничними коліями призупинено рух потягів на деяких ділянках.

Як повідомляє прес-служба МВС України на залізниці в Донецькій області, 9 липня надійшло повідомлення про пошкодження невідомими особами одного прольоту автодорожнього мосту на автотрасі Ростов-Харків. Проліт розташований на залізничній колії 26-го кілометра перегону Роти-Світлодарськ Артемівського району Донецької області.

"Перегін Роти-Світлодарськ закрито для руху. Постраждалих немає. Триває перевірка обставин події та ремонтні роботи", - зазначено в повідомленні.

До того ж 10 липня пошкоджено автодорожній міст автотраси Лисичанськ-Сіверськ. Унаслідок пошкодження один проліт мосту впав на залізничні колії перегону станцій Новозолотарівка-Сіверськ.

У районі станції Майорська пошкоджено автомобільний міст автотраси Горлівка-Дзержинськ. Унаслідок цього уламки конструкції мосту впали на залізничні колії перегону станцій Микитівка-Диліївка.

Водночас, як повідомили у прес-службі "Укрзалізниці" в п'ятницю, в останніх двох випадках рух потягів суттєво не змінився.

За інформацією "Укрзалізниці", загалом унаслідок несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту в межах Південної, Донецької та Придніпровської залізниць пошкоджено 127 об'єктів інфраструктури.

"Станом на 10 липня залізничники відновили 38 об'єктів інфраструктури. Інші 89 об'єктів - ділянки колії, мости, шляхопроводи, прилади електропостачання та зв'язку – й досі зруйновані, а рух потягів на деяких ділянках призупинено. Доступ на зазначені об'єкти обмежено через бойові дії, тому відновні роботи на них не провадять або їх виконують частково", - розповіли у відомстві.

Раніше начальник мобілізаційного управління самопроголошеної "ДНР" Павло Губарєв завив, що мости біля Донецька висаджують у повітря ополченці.

"Мінування й підривання мостів передбачено тактикою ополчення народних республік. Без цього за нашої чисельності неможливо тримати оборону периметра мільйонного міста", - повідомив П.Губарєв на прес-конференції в Донецьку 9 липня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА