12:31 23.07.2014

Новим начальником київської міліції став генерал-майор Терещук

2 хв читати
Новим начальником київської міліції став генерал-майор Терещук

Заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар у вівторок представив особовому складу київської міліції нового керівника - генерал-майора міліції Олександра Терещука.

Як повідомив відділ зі зв'язків із громадськістю ГУМВС України у м. Києві, під час представлення С.Чеботар зазначив, що новопризначений начальник - це досвідчений керівник, який пройшов усі сходинки міліцейської структури. На представленні також були заступники Київської міської держадміністрації, які висловили сподівання, що з новим головою міліція столиці зміниться в цілому.

У свою чергу О.Терещук подякував усім присутнім за високу довіру. Він пообіцяв, що спільно з працівниками столичної міліції докладе максимум зусиль, щоб кожен громадянин міста жив із відчуттям повної безпеки.

Генерал-майор Олександр Терещук народився 11 лютого 1964 року у Вінницькій області. Роботу в органах внутрішніх справ розпочав у червні 1984 року.

Із жовтня 2005 року по січень 2008 року працював начальником Печерського районного управління Головного управління МВС України в місті Києві.

Із березня 2008 року по березень 2010 року був заступником начальника Головного управління МВС України в місті Києві - начальником Управління кадрового забезпечення.

Із березня 2010 року по червень 2012 року працював начальником Голосіївського районного управління Головного управління МВС України в місті Києві.

Із червня 2012 року по листопад 2012 року обіймав посаду начальника Управління з боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України.

17 листопада 2012 р. очолив Управління МВС України у Волинській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА