14:20 28.07.2014

Уряд пропонує виділити 9,1 млрд грн на фінансування армії та 3,3 млрд на відновлення Донбасу

1 хв читати
Уряд пропонує виділити 9,1 млрд грн на фінансування армії та 3,3 млрд на відновлення Донбасу

У пропонованих Кабміном змінах до державного бюджету на 2014 рік передбачається виділення 9,1 млрд грн на додаткове фінансування українських силовиків, що беруть участь в антитерористичній операції, заявляє прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"У проекті змін до державного бюджету ми пропонуємо додаткове фінансування для українських Збройних сил України, Національної гвардії та всіх задіяних в антитерористичній операції - 9,1 млрд гривень", - сказав він на брифінгу в Кабміні в понеділок.

На відновлення східних регіонів України, що постраждали внаслідок проведення антитерористичної операції, пропонується виділити 3,3 млрд грн. "Друга стаття видатків - це відновлення сходу України. Ми пропонували близько 8 млрд грн, але після корегування до кінця поточного року ми передбачаємо суму в 3,3 млрд грн на відновлення знищеної інфраструктури сходу", - зазначив А.Яценюк.

Він додав, що необхідно думати не лише про схід України, а й про всю країну. "Є вся держава, якій також потрібно допомагати, тому окремо мільярд гривень - на соціально-економічний розвиток регіонів буде в державному бюджеті України", - наголосив А.Яценюк.

При цьому, за словами прем'єра, незважаючи на складність економічної ситуації та згортання активності іноземних інвесторів, уряд "знайшов можливість не зменшувати соціальних витрат, не скорочувати фактичних розмірів зарплат, не відправляти всіх у неоплачувані відпустки, а залишити колишнім рівень соціального забезпечення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ізюмчанку, яка очолила поштове відділення під час окупації міста, засудили до 11 років в'язниці - прокуратура

Колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського оголошено в розшук

У 2023 році в судах розглянули 30% справ за статтями про колабораціонізм і держзраду - рух "Чесно"

Пожежники Копенгагена кілька годин не можуть загасити пожежу в історичній будівлі біржі

Представник Мінагрополітики на засіданні Комітету НАТО: Українські аграрії потребують підтримки, щоб гарантувати продовольчу безпеку світу

Кличко: Проїзд новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської в Києві відкриють у травні, рух Подільсько-Воскресенським мостом - у вересні

Україна шукає країну-покровителя в питанні звільнення українських цивільних осіб, яких утримує РФ - Лубінець

Рада ЄС обговорить 22 квітня постачання озброєнь Україні

Завершено евакуацію сімей із дітьми з Липецької громади - Синєгубов

Командувач ВМС ЗСУ обговорив із главою МЗС Норвегії поточну безпекову ситуацію в Чорноморському регіоні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА