17:09 29.07.2014

Контроль на безпеку відтепер проходитимуть усі відвідувачі аеропорту "Бориспіль"

1 хв читати
Контроль на безпеку відтепер проходитимуть усі відвідувачі аеропорту "Бориспіль"

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ) з метою підвищення рівня безпеки з 0:00 30 липня 2014 року здійснюватиме контроль із безпеки для всіх відвідувачів аеровокзальних комплексів - як пасажирів, так і зустрічаючих/проводжаючих.

Як повідомила прес-служба аеропорту, додаткові пункти контролю встановлюються на всіх групах зон прибуття і відправлення. З метою розмежування потоків пасажирів у зоні прибуття і відправлення одна група працюватиме на вхід в термінал, інша - на вихід.

Враховуючи посилення заходів безпеки та необхідність перевірки всіх громадян, які перебуватимуть в аеровокзальних комплексах, адміністрація аеропорту просить пасажирів прибувати на реєстрацію заздалегідь. "Нагадуємо, що реєстрація завершується за 40 хвилин до відправлення рейсу. Просимо завчасно прибувати в аеропорт з урахуванням додаткового часу для проходження необхідних формальностей", - йдеться в повідомленні.

На території привокзальних площ, терміналів та пунктах контролю буде посилено заходи безпеки силами МВС, а також відповідних підрозділів аеропорту та суміжних організацій.

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим аеропортом України із загальною площею близько 1000 га Підприємство має дві злітно-посадкові смуги: одну - завдовжки 4000 м і завширшки 60 м, другу - завдовжки 3500 м і завширки 63 м. На території аеропорту розташовані чотири пасажирські термінали і поштово-вантажний комплекс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА