14:01 01.08.2014

До України прямує загін "кадировців" - інформцентр РНБО

1 хв читати
До України прямує загін "кадировців" - інформцентр РНБО

Росія перекидає в Україну з Чечні ешелон з "кадировцями", заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За оперативною інформацією, з Чеченської Республіки в бік України вирушив ешелон кадировців", - заявив А.Лисенко на брифінгу в п'ятницю.

Водночас він не назвав точної кількості бойовиків, проте запевнив, що "їх зустрічатимуть".

Російська сторона також активно готує вогневі позиції для обстрілу території України. Так, напередодні поблизу села Стратива Брянської області (5 км від кордону - навпроти Чернігівської області) в лісовому масиві обладнані позиції зайняли 17 установок залпового вогню "Град". А навпроти ділянки кордону Сумського пограничного загону, в Білгородській області РФ, на відстані близько 15 км від лінії держкордону України, зайняли бойові позиції три 152-міліметрові самохідні установки. У Брянській області на відстані 4-5 км від кордону з Україною передислокувалися 15 одиниць військової техніки і підрозділів Збройних сил РФ.

У Донецьку Ростовської області виявлено перебування військовослужбовців 200-ої окремої мотострілкової бригади, передислокованих із Мурманської області.

"Цієї ночі через річку Сіверський Донець із території РФ поблизу сіл Попівка й Великий Суходіл Луганської області росіяни за допомогою понтонів переправили чергову партію військової техніки для терористів", - заявив А.Лисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА