17:26 18.08.2014

МВС і "Правий сектор" домовилися об’єднатися зусилля у боротьбі з тероризмом - радник глави відомства

1 хв читати

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомляє про зустріч глави МВС Арена Авакова з представником "Правого сектора" і досягнуту домовленість діяти спільно в боротьбі з тероризмом.

"Щойно закінчилася зустріч міністра внутрішніх справ Арсена Авакова зі спікером і членом Проводу організації "Правий сектор" Бориславом Березою. На зустрічі обговорювалися питання обмеження незаконного трафіку зброї із зони АТО до інших областей України та питання налагодження комунікацій між МВС і організацією ПС", - написав у понеділок на своїй сторінці у Facebook А.Геращенко.

Він наголосив, що міністр із повагою ставиться до внеску членів організації "Правий сектор" у боротьбі з тероризмом. "Але, водночас, він укотре акцентував увагу офіційного представника організації на необхідність легалізації своїх членів, що бажають захищати незалежність та єдність України зі зброєю в руках", - написав радник А.Авакова.

Він додав: "Для цього є можливість легалізації підрозділів "Правого сектора" в структурах Збройних Сил України, структурах МВС України та СБУ".

"Сторони домовилися регулярно обмінюватися інформацією і співпрацювати для захисту України від терористичної загрози в рамках чинного законодавства", - підсумував радник глави відомства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА