16:31 27.08.2014

Мер Донецька просить керівництво підприємств активніше усувати аварійні ситуації в місті

2 хв читати
Мер Донецька просить керівництво підприємств активніше усувати аварійні ситуації в місті

Мер Донецька Олександр Лук'янченко просить керівників підприємств активізувати роботу з усунення аварійних ситуацій в обласному центрі.

"Сьогодні ми маємо досить серйозні цифри щодо пошкоджень. Завтра, 28 серпня, я планую зустрітися з президентом України, розповісти про ситуацію в Донецьку і про методи ведення бойових дій, які чинять руйнівний вплив і на інфраструктуру міста, і на його мешканців", - сказав він у середу під час апаратної наради з головами районних рад та керівниками комунальних підприємств (у режимі відеоконференції), повідомляє сайт міськради.

У доповідях, що були озвучені на параді, зазначено, що у Донецьку за всіма енергопостачальними підприємствами знеструмлено 239 підстанцій (переважно це Петровський, Кіровський, Куйбишевський та Київський райони міста). Це обумовлено тим, що аварійні бригади через постійні обстріли у зазначених районах не можуть потрапити до місць пошкоджень мереж або своєчасно завершити роботи, а в деяких випадках потрібне надання так званого "мирного коридору" (шахта "Панфіловська").

За інформацією ПАТ "Донецькміськгаз", після артобстрілів у вихідні дні з 23 до 25 серпня є численні пошкодження газопроводів у Київському, Ленінському та Петровському районах. Без газу залишилися 5634 абоненти. До вечора 27 серпня 2,5 тисячам споживачів газопостачання буде відновлено.

У Кіровському та Ленінському районах є перебої з постачанням води через пошкодження Південного водопровідного вузла. Щоб вирішити цю проблему, керівництво КП "Донецькміськводоканал" досягнуло домовленості з ККП "Донецькміськтепломережа" та організовано роботу з наповнення баків підприємств теплопостачання. Таким чином, у мікрорайонах Мирний, Сонячний, Бірюзова, Блакитний, Зоряний, Одеський холодне водопостачання здійснюватиметься з мереж гарячого водопостачання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА