16:32 15.09.2014

Фахівці СБ перевірять якість виконання ремонту траси Київ-Харків-Довжанський

2 хв читати
Фахівці СБ перевірять якість виконання ремонту траси Київ-Харків-Довжанський

Спеціалісти Світового банку перевірять хід реалізації вже розпочатих в Україні проектів поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху на двох ділянках автомобільної дороги М-03 Київ-Харків-Довжанський, що фінансуються банком.

Як повідомила прес-служба Держагентства автомобільних доріг України ("Укравтодор"), згідно з розкладом перебування та роботи фахівців банку, протягом поточного тижня міжнародні експерти у супроводі працівників "Укравтодору" мають оцінити якість виконаних робіт у рамках проекту, який уже добігає кінця, - на ділянці Бориспіль-Лубни. Цю ділянку незабаром планується ввести в експлуатацію. Також експерти мають оцінити прогрес виконання робіт у рамках другого проекту, розпочатого минулого року, - на ділянці Лубни-Полтава.

Представники іноземної делегації також під час місії планують зустрітися з керівництвом Міністерства інфраструктури України та "Укравтодору" для того, щоб обговорити проблемні питання дорожньої галузі та намітити перспективи подальшої співпраці.

Як повідомлялося, нині в дорожній галузі за рахунок кредиту СБ реалізуються два проекти щодо поліпшення автодоріг і безпеки дорожнього руху. За першим проектом - на $400 млн (реконструкція близько 120 км дороги від Борисполя до Лубен). За другим проектом на суму $450 млн тривають ремонтні роботи на ділянці від Лубен до Полтави (близько 108 км).

Крім того, повідомлялося, що Міністерство інфраструктури, "Укравтодор" і СБ готують третій проект у рамках реконструкції автомагістралі Київ-Харків-Довжанський на ділянці Полтава-Харків, реалізація розпочнеться після завершення перших двох проектів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

Найближчої доби в Україні очікуються помірні дощі, місцями заморозки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА