16:57 17.09.2014

Трагічно загинув колишній футболіст київського "Динамо" та збірної України Гусін

1 хв читати
Трагічно загинув колишній футболіст київського "Динамо" та збірної України Гусін

Знаменитий у минулому півзахисник ФК "Динамо" (Київ) і національної збірної України, тренер Андрій Гусін трагічно загинув на 42-му році життя, повідомляє в середу офіційний сайт столичного клубу.

За інформацією ЗМІ, близько 14:00 А.Гусін розбився насмерть на київському автодромі "Чайка", катаючись на мотоциклі.

Водночас у прес-служби ГУ МВС України в Київській області підтвердили цю інформацію, повідомивши, що інцидент стався близько 15-ї години в Києво-Святошинському районі на "Чайці".

"Ми офіційно підтверджуємо, що це був він. Приїхали батьки та упізнали", - сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в главку.

В обласній міліції повідомили, що кримінальне провадження за цим фактом поки що не відкрито.

"Вивчають усі обставини того, що сталося: або це сталося з необережності, або унаслідок несправності транспортного засобу", – зазначили в прес-службі.

У складі "Динамо" А.Гусін сім разів ставав чемпіоном України, чотири рази володарем Кубка України, виступав у півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА в сезоні 1998-1999 рр. Понад десять років був провідним гравцем національної збірної України, у складі якої грав на чемпіонаті світу 2006 року.

Одразу після закінчення ігрової кар'єри А.Гусін розпочав тренерську діяльність. Очолював "Динамо-2" (Київ), працював асистентом головного тренера в російських командах "Крила Рад" та "Анжі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА