10:13 01.10.2014

Аваков закликає громадян не вдаватися до самосуду над чиновниками і політиками

2 хв читати
Аваков закликає громадян не вдаватися до самосуду над чиновниками і політиками

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликає радикально налаштованих громадян утриматися від неправомірних дій стосовно чиновників і політиків, оскільки такі інциденти не відповідають цивілізованому статусу Української держави, яка прагне в Європу.

"Ще пару розбитих облич шуфричів, лінчованих пилипишиних, і Європа відвернеться від нашої революції, що перемогла. Боюся, що й Америка також. Панове радикали, не будьте маргінальними дебілами - не ідіть в тупе інстинктивне та спровоковане бажання судити правом натовпу", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у ніч на середу.

Глава МВС зазначив, що необхідно дочекатися ухвалення законів на кшталт закону про люстрацію, після чого "призначимо й законну міру покарання та міру відповідальності - цивілізовано та гідно статусу українця".

"Вони, вчорашні, - будуть вас провокувати на низькі почуття. Вони вже вас спровокували. Але явіть же високий дух революції гідності. Не вподібнюйтеся люмпенізованим дикунам. Україна - європейська країна", - закликав А.Аваков українців.

Як повідомлялося, 19 вересня учасники акції протесту біля Верховної Ради засунули народного депутата Віталія Журавського (група "Економічний розвиток") у сміттєвий контейнер.

26 вересня в Києві біля будівлі Центрвиборчкому група радикально налаштованих громадян облила червоною фарбою і закидала сміттям народного депутата Віктора Пилипишина.

30 вересня в Одесі група активістів Євромайдану, партії "Правий сектор" і місцевої Самооборони спробували засунути в сміттєвий бак нардепа від фракції Партії регіонів Нестора Шуфрича, проте цього не вийшло і під час сутички йому було завдано тілесних ушкоджень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА