16:15 01.10.2014

Гелетей хоче, щоб засідання ТСК ВР з Іловайської трагедії відбувалося в закритому режимі

1 хв читати
Гелетей хоче, щоб засідання ТСК ВР з Іловайської трагедії відбувалося в закритому режимі

Міністр оборони Валерій Гелетей наполягає на розгляді питань, пов'язаних з трагедією поблизу Іловайська, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з цього питання в закритому режимі.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні ТСК ВР прийшли глава Міноборони В.Гелетей і начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко, а також командири добровольчих батальйонів, зокрема батальйону "Донбас", "Дніпро-1", "Миротворець".

Керівник комісії Верховної Ради Андрій Сенченко обурився тим, що списки загиблих поблизу Іловайська, а також списки нагороджених учасників операції поблизу Іловайська мають гриф "для службового користування".

Під час засідання комісії між керівником ТСК і міністром оборони виникла суперечка. А.Сенченко висловив обурення з приводу того, що значна частина документів засекречена. При цьому він наголосив, що результати роботи комісії будуть публічними, а інформацію, яку збере ТСК, буде оприлюднено.

З огляду на це В.Гелетей наголосив: неприпустимим є те, що "політики дають оцінки воєнним операціям". "Будь-яка така оцінка має бути в закритому форматі", - додав глава Міноборони.

При цьому В.Гелетей зазначив, що готовий обговорювати подробиці подій поблизу Іловайська, але в закритому режимі роботи ТСК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА