18:32 01.10.2014

Порошенко просить правоохоронні органи з’ясувати, хто винен у конфлікті з депутатом Шуфричем в Одесі

1 хв читати
Порошенко просить правоохоронні органи з’ясувати, хто винен у конфлікті з депутатом Шуфричем в Одесі

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам ретельно розібратися в інциденті, який стався за участю народного депутата Нестора Шуфрича в Одесі.

"Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам, зокрема МВС, СБУ і Генеральній прокуратурі України ретельно розібратися в ситуації, хто спровокував конфлікт в Одесі 30 вересня, внаслідок якого постраждав народний депутат України", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі глави держави в середу.

При цьому президент України зазначив, що ці силові структури мають ретельно виконувати свої обов'язки. Глава держави також звернувся до політиків із закликом "не брати участі в сценаріях, які працюють на дестабілізацію ситуації в Україні".

Як повідомлялося, активісти "Правого сектора" та Євромайдану 30 вересня перешкодили народному депутатові (фракції Партії регіонів) Н.Шуфричу і його депутатові Одеської облради Миколі Скорику провести прес-конференцію в Одесі.. Близько сотні активістів зібралися біля будівлі, де мала відбутися прес-конференція, з наміром заштовхати Н.Шуфрича до сміттєвого контейнера. Проте політик на прес-конференцію не з’явився.

Після цього обидва політики все ж таки спробували зробити невелику заяву для ЗМІ у будівлі Одеської облдержадміністрації. Проте слідом за ними до будівлі увірвалися активісти, після чого виникла колотнеча. Н.Шуфричу завдали тілесн их ушкоджен ь.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки біля Одеської О Д А за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА