15:00 21.10.2014

РФ з 22 жовтня обмежує поставки рослинної продукції з України

1 хв читати
РФ з 22 жовтня обмежує поставки рослинної продукції з України

Россільгоспнагляд з 22 жовтня вводить тимчасове обмеження на постачання з України, зокрема транзитом через її територію, усіх видів піднаглядної рослинної продукції. Це випливає з повідомлення російської ветеринарної служби.

Раніше Россільгоспнагляд звернувся до української Держветфітослужбі з проханням до 21 жовтня надати інформацію про обсяги вирощеної цього року в Україні рослинної продукції та про площі, зайняті під окремі культури, а також надати інші переконливі гарантії українського походження рослинної продукції, що постачається з України до Росії.

Запит був пов'язаний з різким збільшенням поставок рослинної продукції з України, а також з відсутністю або навмисним видаленням маркування з упаковки, що, на думку Россільгоспнагляду, може свідчити про поставки через Україну рослинних вантажів з Європейського союзу, що підпали під російські санкції.

До сьогодні Россільгоспнагляд не отримав відповіді на свої запити від Держветфітослужби України, йдеться в повідомленні російської служби.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА