16:13 22.10.2014

"Азов" заявляє про провокації на виборчому окрузі №217 у Києві, де балотується їхній командир Білецький

2 хв читати
"Азов" заявляє про провокації на виборчому окрузі №217 у Києві, де балотується їхній командир Білецький

Добровольчий полк "Азов" та виборчий штаб кандидата в народні депутати Андрія Білецького заявляє про низку провокацій в останні дні на окрузі №217 у Києві (Оболонь).

"Те, що вчора і позавчора відбувалося на вулицях Оболоні, - це огидно... Батальйон "Азов" - це не та сила, якій можна погрожувати карабінами, пістолетами і так далі", - повідомив А.Білецький на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у середу.

Він запевнив, що, незважаючи на всі правопорушення, вибори на Оболоні будуть чесними і вони відбудуться, а представники "Азова" стежитимуть за ситуацією, щоб уникнути провокацій.

За інформацією виборчого штабу, на території округу протягом 21-22 жовтня зафіксовані випадки пошкодження агітаційних наметів Білецького, побиття агітаторів, напади на волонтерів, які розклеювали плакати.

Крім того, за інформацією штабу Андрія Білецького, в Оболонському районі невідомі особи на тротуарах малювали фашистську свастику з використанням трафаретів. "Азовці", співробітники міліції та волонтери виїхали до станції метро "Мінська". Осіб, які малювали фашистську свастику, затримано", - йдеться в заяві "Азова" та виборчого штабу Андрія Білецького, переданому журналістам.

У зв'язку з цим кандидат у народні депутати і полк "Азов" заявили про те, що проводитимуть винятково чесну і цивілізовану виборчу кампанію. "Ми дотримуємося військової честі в усіх сферах суспільного життя. Перш за все, на виборах", - зазначено в заяві.

Добровольчий полк і виборчий штаб Білецького закликали співробітників правоохоронних органів до пильності і принциповості. "Ми закликаємо жителів Оболоні і Києва до згуртованості проти будь-яких проявів підкупу, шантажу, погроз та насильства", - наголошується в заяві.

У свою чергу, присутній на прес-конференції радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що на сьогоднішній день багато кандидатів у депутати "намагаються йти до влади по трупах шляхом обману та підкупу". За його словами, всі факти правопорушень зафіксовані, щодо деяких осіб вирішується питання накладення штрафу. "Міліція буде і далі реагувати на всі випадки порушення виборчого законодавства", - сказав А.Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

Німецька Quantum Systems відкрила завод БПЛА в Україні

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

Унаслідок артилерійського обстрілу в Куцурубській громаді загинула жінка, поранені чоловік і підліток

Росія вбила українських дітей у Дніпрі, ми могли запобігти цьому, але не змогли - глава МЗС Естонії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА