19:29 23.10.2014

Порошенко вимагає пояснень причини заборони в'їзду в Україну Євгену Кисельову

2 хв читати

Президент України Петро Порошенко зажадав у відповідних органів пояснення причин заборони на в'їзд в Україну журналісту Євгену Кисельову.

"Причини введення заборони я затребував", - сказав П.Порошенко журналістам в Одесі в четвер.

Він розкритикував введення такої заборони журналісту, додавши, що в Україні має бути забезпечено свободу слова та демократію.

"Мені щойно доповіли, що заборону на його в'їзд було скасовано", - додав П.Порошенко.

Як повідомлялося, телеведучого Є.Кисельова в четвер не впустили в Україну. За словами самого журналіста, йому повідомили про заборону в'їзду в Україну згідно з рішенням СБУ. За словами Є.Кисельова, він прилетів в Україну в четвер, в аеропорту "Бориспіль" його не пропустили через кордон і видали постанову про депортацію.

Джерело в правоохоронних органах повідомило агентству, що Є.Кисельова не пропустили в Україну помилково. "Йдеться про заборону на в'їзд іншому Кисельову. Нині цю помилку виправляють", - розповів співрозмовник агентства, уточнивши, що йдеться про гендиректора Russia Today Дмитра Кисельова.

Пізніше в Державній прикордонній службі заявили, що Є.Киселева пропустили в Україну, і йому знято заборону на в'їзд до країни. "Непорозуміння усунено, його пропустили в Україну", - розповів агентству помічник голови Держприкордонслужби України Сергій Астахов.

Він також повідомив агентству, що прикордонники не пропустили Є.Кисельова, оскільки є відповідне доручення уповноваженого органу щодо особи з таким ім'ям та прізвищем.

Наприкінці серпня цього року Нацрада з телерадіомовлення наприкінці серпня оприлюднила список журналістів і керівників телеканалів Російської Федерації, яким може бути заборонений в'їзд в Україну. Станом на 11 вересня в'їзд в Україну був заборонений уже 35 представникам російського медіаринку, зокрема й генеральному директору Russia Today Дмитру Кисельову.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА