14:26 30.10.2014

На Донбас прибув російський спецпідрозділ для зачищення бойовиків - РНБО

1 хв читати
На Донбас прибув російський спецпідрозділ для зачищення бойовиків - РНБО

На контрольовані незаконними збройними формуваннями території на сході України прибув спецпідрозділ ФСБ РФ для зачищення бойовиків, заявляє спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

На брифінгу в четвер у Києві він повідомив, що, за оперативною інформацією, ватажкам бойовиків "ДНР" надано наказ про передислокацію всіх підрозділ з м.Донецьк до М.Шахтарськ, окрім угруповання "Оплот", що викликало нову хвилю протистоянь між бойовиками "Оплоту" та іншими підрозділами. Зокрема, "Схід Кальміус" і "Російська православна армія" планують об'єднатися для протистояння з "Оплотом", а тих, хто проти, чекає фізичне усунення, зазначив представник РНБО.

"З метою наведення порядків серед терористів з Росії на територію АТО прибув диверсійний спецпідрозділ ФСБ РФ "Вимпел" у кількості 100 осіб,що проводитимуть каральні операції серед бойовиків", - сказав А.Лисенко.

Він також зазначив, що заяви бойовиків про відновлення бойових дій на Донбасі не є новиною, оскільки бойові дії вони не припиняли.

"Чому Захарченко ("прем'єр-міністр" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко - ІФ) знову заговорив про війну? Це, напевно, тому що хтось його попросив про це сказати. Тому що бойові дії так і не припинялися, вони грубо порушують кожен день умови, а також протокол і меморандум, який вони підписали в Мінську", - зазначив А.Лисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА