12:55 08.11.2014

У Харкові відбулася церемонія прощання з жертвами авіакатастрофи малайзійського Боїнга

1 хв читати
У Харкові відбулася церемонія прощання з жертвами авіакатастрофи малайзійського Боїнга

У Харкові відбулася церемонія прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера Боїнг 777-200.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в церемонії прощання на льотному полі аеропорту "Харків" взяли участь міністр закордонних справ Королівства Нідерландів Берт Кундерс і голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута. Церемонія проходила без преси.

Останки було доставлено напередодні до Харкова, на територію заводу їм.Малишева, де їх підготували для транспортування до Голландії.

Борт із п'ятьма контейнерами з останками вилетів з Харкова до Ейндховена (Голландія) об 11:45.

Як повідомлялося, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що прямував за курсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав аварії на сході України 17 липня. На його борту перебували 298 осіб, усі вони загинули. З них - 196 підданих Нідерландів, а також 44 громадянина Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії. Серед жертв також громадяни Індонезії, Німеччини, Бельгії, Філіппін, піддані Великої Британії, Канади та Нової Зеландії.

Згідно з текстом попередньої доповіді про розслідування катастрофи Ради безпеки Нідерландів, літак був технічно справний і розпався в повітрі внаслідок попадання в його корпус ззовні великої кількості об'єктів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА