20:01 25.11.2014

Кабмін на засіданні планує ліквідувати деякі дорадчі органи, залучити позики ЄБРР та ЄІБ для реконструкції газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород

2 хв читати

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу, 26 листопада, має намір ухвалити рішення про ліквідацію деяких своїх дорадчих органів, а також схвалити плани кількох міністерств щодо імплементації деяких актів законодавства Європейського Союзу, йдеться в порядку денному засідання.

Уряд також розгляне питання ліквідації Міжвідомчої координаційної комісії з питань регіонального розвитку та схвалить законопроект про внесення змін до державного бюджету на 2014 рік.

Окрім цього, Кабмін має намір ухвалити розпорядження про залучення позик від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) для реалізації інвестиційного проекту "Реконструкція, капітальний ремонт та технічне переоснащення магістрального газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород".

Ще буде схвалено підписання угоди з урядом Китаю про надання Міністерству освіти та науки України комп'ютерного обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів. Окрім цього, планується затвердити дві угоди про виконання завдання у сфері розвитку між урядами України та США для сприяння більш прозорим та підзвітним процесам врядування за широкої участі громадян, а також для сприяння стійкому економічному розвитку на широкій громадській основі як засобу забезпечення сталої демократії в Україні.

Кабмін також має намір затвердити порядок і вимоги до маркування органічної продукції. Також уряд має намір затвердити угоду з Азербайджаном про співпрацю в галузі карантину рослин.

На своєму засіданні уряд планує затвердити пропорції розподілу єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, надати дозволи на проведення перевірок готовності підприємств та установ морського і річкового транспорту до роботи в осінньо-зимовий період 2014/15 року, і затвердити фінплан державного підприємства "Маріупольський морський торговельний порт" на 2014 рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА