17:13 26.11.2014

Близько 7,5 тис. російських військових перебувають на території України, підконтрольній бойовикам - СБУ

1 хв читати
Близько 7,5 тис. російських військових перебувають на території України, підконтрольній бойовикам - СБУ

У Службі безпеки України заявляють, що на територіях, підконтрольних бойовикам (так званих ЛНР і ДНР), перебуває близько 7,5 тис. російських військовослужбовців, також триває нарощування кількості боєприпасів.

"Сьогодні відбувається нарощування кількості боєприпасів на територіях так званих ЛНР і ДНР, які завозять через неконтрольовані ділянки кордону. Що стосується кількості військовослужбовців батальйонів, які знаходяться і легалізувалися на території, яка нам не підконтрольна, йдеться про 7,5 тис. російських військовослужбовців, які сьогодні знаходяться на території так званих ЛНР і ДНР", - розповів радник глави СБУ Маркіян Лубківський на брифінгу в Києві в середу.

Отже, за його словами, не йдеться про якесь виведення або значне зменшення кількості російських військовослужбовців на Донбасі.

Крім того, М.Лубківський наголосив, що СБУ цілком підтверджує інформацію щодо розміщення Збройних сил РФ, а також про місця розміщення таборів підготовки бойовиків.

"Ми повністю володіємо інформацією про місця розміщення російських Збройних сил на території України. До того ж, у нас є інформація вже оприлюднена, і ви її бачили, і вона підтверджується, про місця розміщення таборів підготовки на території Донецької області та Криму", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА