10:01 27.11.2014

За минулу добу загинуло двоє й дістали поранень восьмеро мирних жителів Донбасу - прес-центр АТО

2 хв читати
За минулу добу загинуло двоє й дістали поранень восьмеро мирних жителів Донбасу - прес-центр АТО

За минулу добу ситуація в зоні проведення АТО була напруженою, до штабу АТО надійшла інформація про загибель двох і поранення вісьмох цивільних осіб, повідомляє прес-центр операції.

"Бойовики і російські найманці й далі атакують наші позиції. Зокрема, упродовж минулої доби зафіксовані 50 порушень терористами умов припинення вогню. Найбільшу активність ворожі сили виявляли на Первомайському, Луганському, Донецькому й Дебальцевскому напрямах", - зазначено в повідомленні прес-центру АТО.

Таким чином, на Луганщині під обстрілом опинилися: Попасна, Золоте, Гірське, Чорнухине, Фрунзе, Станично-Луганське, Кримське, Щастя, Предільське, Верхня Вільхова, Трьохізбенка, Вільхове, Макарове. Водночас у Донецькій області - населені пункти Авдіївка, Веселе, Новокалинове, Новомихайлівка, Піски, Досвідчене, Красногорівка, Хімік, Березове, Полтавське, Шуми, Малоорлівка, Орлово-Іванівка, Нікішине, Кам’янка, Дебальцеве.

Згідно з інформацією, сили АТО діяли результативно під час оборони стратегічно важливих об'єктів поблизу аеропорту "Донецьк". "Українські "кіборги" успішно відбили атаку супротивника", - зазначили в прес-центру АТО.

"На Маріупольському плацдармі активних дій із боку терористів не зафіксовано. Наші війська провадять пошуково-ударні дії в певних районах з метою локалізації та знищення незаконних збройних формувань", - повідомили в прес-центрі.

"Сили АТО відкривають вогонь на стрільбу бойовиків не лише з метою захисту власних позицій, а й для порятунку мирних жителів Донбасу. Отже, за добу українські артилеристи виконали 36 вогневих завдань по місцях скупчення живої сили й техніки ворога. Зокрема, за отриманою інформацією, поблизу населеного пункту Докучаєвськ зафіксованопереповнювання міської лікарні пораненими бойовиками, серед яких воїни РФ. Кількість знищених бандитів уточнюється", - зазначили в повідомленні прес-центру АТО.

Крім того, і досі підтверджують факти злочинних дій НЗФ проти місцевого населення.

"За минулу добу до штабу АТО надійшла інформація про загибель двох і поранення вісьмох цивільних осіб. Бандити з боку міста Первомайська (під контролем "ЛНР") здійснили артилерійський обстріл у напрямку міста Попасна. В результаті обстрілу було пошкоджено гуртожиток і 15 житлових будинків. Двоє людей дістали тілесних ушкоджень. Потерпілим надано медичну допомогу", - наголосили в прес-центрі АТО.

Ще один мирний житель поранений у результаті обстрілу з боку території, підконтрольної НЗФ, зафіксованого в селищі Опитному.

"Пожежа в результаті обстрілу бойовиками ТЕС міста Щастя наразі ліквідована завдяки умілим і злагодженим діям бійців батальйону "Айдар". Тривають ремонтно-відновні роботи", - розповіли в прес-центрі АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

Найближчої доби в Україні очікуються помірні дощі, місцями заморозки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА