13:18 28.11.2014

Біля будівлі Криворізької міськради громадські організації проводять безстрокову акцію протесту

2 хв читати
Біля будівлі Криворізької міськради громадські організації проводять безстрокову акцію протесту

У стін Криворізької міськради представники громадських організацій розгорнули чотири намети і оголосили про проведення безстрокової акції протесту "Геть Вілкуловський бєспрєдєл".

Як розповіла агентству "Інтерфакс-Україна" один з організаторів акції Ірина Туровська, заявку на проведення акції було подано до міськради згідно з чинним законодавством.

"Криворізький майдан-це безстрокова акція протесту проти Вілкуловського беззаконня в місті. Останньою краплею, яка переповнила терпіння, стало недопущення активістів на сесію міськради в середу, і зіткнення з міліцією",- заявила В. Туровська.

За її словами громадські організації вимагають від міського голови зняти із займаних посад усіх сімох його заступників. Саме вони, за словами .І.Туровської, замішані в корупційних схемах ритуальних послуг, отриманні хабарів із перевізників і високої вартості комунальних послуг. Активісти вимагають перекрити всі корупційні схеми і покарати винних.

В. Туровська заз начила, що ще чотири намети з'являться біля міськради найближчим часом.

"Ще чотири громадські організації підтримали наші вимоги і поставлять свої намети для участі в безстроковій акції протесту. Ми не заважаємо влад і працювати. Ми готові до конструктивного діалогу",- зазначила вона.

Як повідомили у відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області, зіткнень біля міськради станом на ранок п'ятниці немає.

"На місці проведення заходу встановлено три агітаційні намети, біля яких перебувають близько 10 осіб. Порушень громадського порядку не допущено. Зараз до охорони громадського порядку залучено 5 працівників органів внутрішніх справ", - зазначили в міліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА