15:10 18.12.2014

Кияни вважають, що жити стало гірше, але сподіваються на поліпшення ситуації - соцопитування Research&Branding Group

1 хв читати
Кияни вважають, що жити стало гірше, але сподіваються на поліпшення ситуації - соцопитування Research&Branding Group

Кияни стали жити гірше, але все ж не втрачають надії, що ситуація зміниться на краще, про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного компанією "Research & Branding Group" з 4 до 10 грудня в Києві.

"Усім стало жити гірше. Це крамольно звучить зараз, але вже через місяць ця думка крамольно не звучатимуть", - прокоментував дані опитування директор компанії "Research & Branding Group" Євген Копатько на прес-конференції в четвер.

Так, кількість киян, не задоволених життям, збільшилася порівняно з серпнем з 46% до 59%, задоволених - зменшилася з 42% до 32%, кількість тих, що вагалися з відповіддю, також зменшилася з 12% до 9%.

В емоційному тлі киян лідирують такі почуття, як тривога (38%), розгубленість (24%), песимізм (16%), страх (15%). Водночас почуття надії порівняно з вереснем збільшилася з 33% до 38%.

Серед страхів киян переважають збройний конфлікт (64%), зростання цін та інфляція (60%), безробіття і побоювання втратити роботу (34%), нестабільність національної валюти (19%), зростання злочинності (16%).

Більше третини киян (37%) вважають, що Україна перебуває на піку масштабної кризи, стільки ж - що країна ще лише входить в масштабну кризу, і лише 9% опитаних вважають, що країна поступово виходить з кризи.

Загалом було опитано 802 киянина за квотною вибіркою, похибка якої перебуває в межах 3%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА