17:02 18.12.2014

У СКМ заявляють, що добровольчий батальйон знову не пропустив гуманітарну допомогу фонду Ахметова

2 хв читати
У СКМ заявляють, що добровольчий батальйон знову не пропустив гуманітарну допомогу фонду Ахметова

Директор із комунікацій СКМ Наталя Ємченко заявляє, що бійці добровольчого батальйону "Дніпро-1" знову не пропустили гуманітарну допомогу жителям Донецька від фонду Ріната Ахметова.

"Нас не пропустили (блокпост п. Богатир, біля Курахове) і не пропустять. Зупинив батальйон "Дніпро-1". Повідомив, що є наказ: ніякі продукти не пропускати взагалі. Ні комерційні, ні гуманітарні", - написала вона на своїй сторінці в Facebook в четвер.

Н.Ємченко зазначила, що "це - об'єднана позиція батальйонів. Не МВС, а батальйонів. Хоча батальйони - структурні підрозділи МВС. Але ця позиція з МВС не погоджена".

За її даними, бійці добровольчих батальйонів не оглядали гуманітарний вантаж і не перевіряли документи.

"Батальйони не дивилися документи... Батальйони не дивилися вміст машин. Батальйони повідомили, що пропускатимуть їжу лише за умови обміну на полонених: одна машина з продуктами - в обмін на двох полонених. У нас допомога закінчується наступного тижня. Завтра починаємо роботу з організації зустрічі з президентом. Як гарантом Конституції України", повідомила Н.Ємченко.

За її даними, наразі перекрито 11 доріг до Донецької області.

Пізніше Н.Ємченко розмістила на сторінці в Facebook фотографію стікера, який, за її словами, з четверга наноситимуть на продукти в їхній гуманітарній допомозі.

"Поки що - на ті запаси, які ми встигли завезти на Арену (стадіон "Донбас-Арена" - ІФ). Навіщо? Щоб не потрапляла в магазини, щоб не потрапляла на ринки. Коротше, щоб все було прозоро", - написала вона.

Директор з комунікацій СКМ також зазначила, що зірвати стікер без пошкодження упаковки неможливо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА