16:59 26.01.2015

Бойовики втратили до 60 осіб убитими й близько 300 пораненими

2 хв читати
Бойовики втратили до 60 осіб убитими й близько 300 пораненими

Бойовики втратили в районі відповідальності оперативного командування "Північ" до 60 осіб убитими і близько 300 осіб пораненими, проте й далі обстрілюють позиції сил АТО.

"Завдяки злагодженим і вмілим діям підрозділів оперативного командування "Північ", які беруть участь в антитерористичній операції, в районах Сміливе, Весела Гора (обидва населені пункти - в Луганській обл. - ІФ) було знищено танк і до 60 бойовиків, ще близько 300 терористів дістали поранень", - зазначено в повідомленні прес-центру оперативного командування "Північ", оприлюдненому в понеділок на сайті Міноборони України.

У повідомленні йдеться про те, що, попри втрати, бойовики й далі здійснюють артилерійський обстріл позицій сил сектора на напрямку н.п. Щастя і Станиця Луганська, а також поповнюють боєприпаси і пально-мастильні матеріали.

За даними прес-центру оперативного командування "Північ", "терористи намагаються утримати позиції 31 блокпосту і встановити контроль над 29 блокпостом за умови підтримки підрозділів ЗС РФ".

За минулу добу сили АТО зафіксували 38 обстрілів.

"По особовому складу, який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Щастя, бойовики здійснили 10 вогневих ударів з реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії, озброєння танка і стрілецької зброї. Чотири рази бандити били з БМ-21 "Град" по Щастю і Луганській ТЕС, унаслідок чого місто залишилося без світла й опалювання", - зазначено в повідомленні.

Сім разів обстрілу зазнав особовий склад, який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Станиця Луганська, двічі було обстріляно блокпости в районі населених пунктів Кримське, Вільхова, Трьохізбенка.

Обстрілу зазнали Кряківка, Нижнє Тепле, Капітанове, Нижнє, Макарове. "Бандити 11 разів відкривали вогонь із РСВО БМ-21 "Град", 21 раз - із ствольної артилерії та мінометів, у інших випадках з озброєння танка і стрілецької зброї", - розповіли в прес-центрі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА