17:59 28.01.2015

Під час бою поблизу Гранітного загинуло двоє бійців "Азова", ще шістьох поранено - заявляють у полку

1 хв читати
Під час бою поблизу Гранітного загинуло двоє бійців "Азова", ще шістьох поранено - заявляють у полку

У бою поблизу селища Гранітного (Донецька обл.) у середу вранці загинуло двоє бійців полку "Азов", ще шестеро дістали поранень, зазначено у зверненні прес-служби полку, оприлюдненому в середу ввечері.

"Унаслідок ранкової спецоперації артилерійської групи полиця "Азов", яка вступила в нерівний бій з терористами, для захисту українських позицій і відведення російської зброї від населених пунктів, загинуло двоє бійців "Азова", а шестеро дістали поранень різного ступеня тяжкості", - зазначено у зверненні, оприлюдненому на сторінці полку в соцмережі Вконтакте.

Нині двоє з поранених бійців, отримавши необхідну медичну допомогу, повернулися до виконання своїх бойових завдань.

"Судячи з даних нашої розвідки, сепаратисти зазнали втрат у живій силі й техніці". - заявили в "Азові".

Раніше в повідомленні полку "Азов" на його офіційній сторінці в соцмережі "ВКонтакте" зазначалося: "Вночі й цілий ранок не вщухав артилерійський обстріл українських позицій. Зокрема російська зброя відновила вогонь у напрямку Гранітного і Миколаївки. Артилерійська група полку "Азов" виїхала на передову, щоб перешкодити терористам розстрілювати цивільне населення. Відвівши вогонь сепаратистів на себе, азовці вступили в артдуель".

В "Азові" також повідомляли, що "з обох сторін є втрати".

Водночас радник глави МВС України Антон Геращенко заявив, що під час бою загинув один боєць "Азова", а шестеро дістали поранень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА