12:49 30.01.2015

Сім мирних жителів Донецької області загинули в четвер унаслідок обстрілів бойовиків

1 хв читати
Сім мирних жителів Донецької області загинули в четвер унаслідок обстрілів бойовиків

У четвер, 29 січня, бойовики продовжили обстріли в районі міста Дебальцевого, Вуглегірська та Мар’їнки Донецької області, внаслідок яких загинули сім мирних жителів, заявляє начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"За минулу добу були вбиті сім мирних громадян (по дві людини - в Дебальцевому і Вуглегірську, по одній - в Артемівському і Мар’їнському районах), поранені - десять людей", - написав В.Аброськін на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

За словами начальника облміліції, на лінії Вуглегірськ-Дебальцеве зберігається важка ситуація, проте обидва міста перебувають під контролем Збройних сил України та Міністерства внутрішніх справ. "Були невдалі спроби з боку ворога проникнути на околиці (Вуглегірська і Дебальцевого - ІФ), в результаті бойовики зазнали великих втрат і відступили", - розповів він.

"У Дебальцевому далі несуть службу працівники міськвідділу міліції. Там само вже кілька днів працює мій заступник Сергій Князєв. Учора ввечері він був у Вуглегірську під час активних бойових дій", - повідомив В.Аброськін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА