16:32 01.02.2015

Шестеро військових загинули, 11 поранені під час пожежі в польовому таборі ВСУ у Херсонській області - Міноборони

1 хв читати
Шестеро військових загинули, 11 поранені під час пожежі в польовому таборі ВСУ у Херсонській області - Міноборони

Унаслідок пожежі в польовому таборі однієї з частин Збройних сил України в Херсонській області загинули шестеро військовослужбовців ЗСУ, ще 11 постраждали, повідомляє прес-служба Міноборони України в неділю вдень.

"Сьогодні вночі в районі виконання завдань за призначенням (н.п. Червоний Чабан, Херсонської області) сталася пожежа в польовому таборі військової частини, внаслідок якої шестеро військовослужбовців ЗС України загинули, 11 дістали поранень", - повідомляє прес-служба Міноборони з посиланням на начальника Миколаївського зонального відділу Військової служби правопорядку ЗСУ полковника Андрія Тимошенка, який на місці в складі спецгрупи з'ясовує обставини події.

За даними Міноборони, травмованих військовослужбовців автомобілями швидкої медичної допомоги доставили до Чаплинської районної лікарні, де їм надали першу медичну допомогу.

На місці працюють вибухотехніки, співробітники Військової служби правопорядку у ЗС України, представники силових структур."Причину загоряння наметів і ступінь пошкодження військового майна буде встановлено під час перевірки", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області повідомили, що до Чаплинської районної лікарні в неділю вранці з термічними опіками було доставлено 12 військовослужбовців.

Пізніше начальник управління преси та інформації Міністерства оборони України підполковник Богдан Сеник повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна", що внаслідок цієї НП загинуло четверо військовослужбовців ЗСУ, 11 постраждали, ще шестеро пропали безвісти і імена цих військових наразі встановлюють.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА