11:04 25.02.2015

Президент МКЧХ зустрінеться в Києві з керівництвом України та міністрами

1 хв читати
Президент МКЧХ зустрінеться в Києві з керівництвом України та міністрами

Президент Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) Петер Маурер (Peter Maurer) під час візиту в Україну 25-27 лютого зустрінеться з керівництвом держави та проведе прес-конференцію.

"Сьогодні до Києва приїжджає президент МКЧХ Петер Маурер. Під час візиту до Києва він обговорить із представниками України питання складної гуманітарної ситуації на сході країни та можливості розширення гуманітарної допомоги потерпілим, які залишилися в Україні або були вимушені залишити країну", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі представництва МКЧХ у Києві.

Візит президента МКЧХ триватиме до 27 лютого. П.Маурер під час перебування в Україні зустрінеться з президентом Петром Порошенком, прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, міністром юстиції Павлом Петренком та міністром оборони Степаном Полтораком.

Після завершення візиту 27 лютого планується підсумкова прес-конференція президента МКЧХ.

Раніше спікер МЗС України Євген Перебийніс повідомив, що президент МКЧХ відвідає Україну 25-27 лютого для обговорення подальшої співпраці з Києвом у контексті гуманітарної ситуації на Донбасі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА