15:34 03.03.2015

Регламентний комітет ВР розгляне питання чергової бійки депутатів

2 хв читати
Регламентний комітет ВР розгляне питання чергової бійки депутатів

Регламентний комітет Верховної Ради розгляне поведінку народних депутатів, які влаштували бійку в приміщенні парламенту і завдали матеріального збитоку, зламавши press-point у кулуарах, повідомив перший заступник голови Регламентного комітету Павло Пинзеник (фракція "Народний фронт").

"Будемо розбиратися, що сталося", - сказав він журналістам у вівторок.

П.Пинзеник повідомив, що Регламентний комітет має намір знайти відеооператорів, які знімали бійку, і прогнозує, що це питання буде розглянуто вже на черговому засіданні комітету в середу.

"Почнемо розглядати завтра, а закінчимо на наступному засіданні", - зазначив він.

Перший заступник голови комітету також нагадав, що поки що Регламентний комітет ще не розглядав питання бійки народних депутатів України Єгора Соболєва (фракція "Самопоміч") і Вадима Івченка (фракція "Батьківщина"), що сталася всередині лютого.

"Ми намагаємося отримати хоч якісь матеріали, але нічого не отримали ні від Соболєва, ні від Івченка, ні відеоматеріалів від апарату Верховної Ради", - зазначив П.Пинзеник.

Він наголосив, що в Регламентного комітету нечисленні варіанти реагування на таку поведінку. Так, за його словами, комітет може заборонити народним депутатам відвідувати пленарні засідання, але не більше ніж на п'ять днів.

П.Пинзеник також зазначив, що за результатами Регламентний комітет може звернутися до правоохоронних органів.

Як повідомлялося, в залі засідань парламенту у вівторок сталася бійка між депутатами фракції Радикальної фракції Олега Ляшка і колишнім депутатом цієї фракції, що увійшов до групи "Воля народу", Сергієм Мельничуком. Потім бійка перемістилася в кулуари, де депутати зламали стенд у press-point.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА