15:02 29.03.2015

Сімох осіб госпіталізовано після ДТП за участю мікроавтобуса на Полтавщині - МВС

1 хв читати
Сімох осіб госпіталізовано після ДТП за участю мікроавтобуса на Полтавщині - МВС

У Диканьському районі Полтавської області водій мікроавтобуса "Фольксваген", що перевозив 16 пасажирів, не впорався з керуванням, з'їхав на узбіччя і перекинувся на бік, унаслідок чого семеро осіб дістали травм, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС України в області.

За даними правоохоронців, ДТП сталося близько 11.30 неділі. Мікроавтобус перевозив групу людей із селища Опішня до селища Диканька автошляхом Суми-Полтава. ДПТ сталося на 146-му кілометрі цього автошляху.

"У салоні "Фольксвагена" було 16 пасажирів. За попередніми даними, семеро осіб дістали травм різного ступеня тяжкості й доставлені до Диканьківської районної лікарнюІ. Їх ретельно обстежують місцеві медики. На щастя, загиблих немає. Усі пасажири - відпочивальники одного з курортів Миргорода, жителі різних областей України", - розповіли в міліції.

Водієм мікроавтобуса є 56-річний миргородецЬ, приватний підприємець, який надає послуги курорту з перевезення екскурсій.

Пасажири, які не дістали тілесних ушкоджень, отримали інший транспортний засіб, на якому вони продовжили поїздку.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Обставини і причини автоаварії з'ясовуються", - зазначено в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА