12:02 30.03.2015

Суд заарештував підозрюваного у вбивстві офіцера СБУ у Волновасі - радник глави спецслужби Лубківський

1 хв читати
Суд заарештував підозрюваного у вбивстві офіцера СБУ у Волновасі - радник глави спецслужби Лубківський

Радник глави Служби безпеки України Маркіян Лубківський поінформував про арешт на два місяці Дениса Гордєєва, затриманого за підозрою у вбивстві офіцера СБУ Віктора Мандзика у Волновасі (Донецька обл.).

"Крапки над "i" в цій історії поставить суд. СБУ виконала свій моральний обов’язок насамперед перед сім'єю загиблого Віктора Мандзика. Підозрюваного у вбивстві Дениса Гордєєва було затримано, затримано зі зброєю, він переховувався від правоохоронців. У суботу було рішення суду про обрання запобіжного заходу Гордєєву - арешт на два місяці", - сказав М.Лубківський у неділю ввечері в ефірі телеканалу "Інтер".

Він додав, що ця історія "не має ніякої політики, це чистий кримінал".

Раніше радник глави МВС України, народний депутат Антон Геращенко повідомив, що допомогу в пошуку підозрюваного у вбивстві надав народний депутат Андрій Денисенко, помічником якого працював Д.Гордєєв.

Капітана СБУ В.Мандзика вбили у Волновасі 21 березня. Глава СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що він загинув від рук членів злочинної групи, що займалася контрабандним постачанням товарів в окуповані частини Донецької та Луганської областей.

Згодом А.Денисенко підтвердив, що його помічник Д.Гордєєв убив співробітника СБУ у Волновасі.

27 березня президент України Петро Порошенко повідомив що Д.Гордєєва затримали під час спроби нелегального перетину кордону.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА