10:53 31.03.2015

"Укрзалізниця" підготує до літніх пасажирських перевезень близько 3 тис. вагонів

1 хв читати
"Укрзалізниця" підготує до літніх пасажирських перевезень близько 3 тис. вагонів

Залізниці України в квітні почнуть підготовку пасажирського господарства до літніх перевезень 2015 року, зокрема, у планах залізничників підготувати 2934 пасажирських вагонів, 1279 з яких будуть обладнані системою кондиціювання повітря, а інші - вентиляцією.

При цьому, як повідомила прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"), 88 вагонів буде оновлено капітальним ремонтом.

У разі призначення додаткових літніх поїздів до роботи залучатимуть додаткову кількість провідників. Також у разі збільшення пасажиропотоку на вокзалах відкриють додаткові каси для оформлення проїзних документів у дальньому та приміському сполученні.

До літніх перевезень 2014 року "Укрзалізниця" готувала 4,4 тис. пасажирських вагонів.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "Укрзалізниці", скорочення кількості вагонів, задіяних у літніх перевезеннях пояснюється скороченням пасажиропотоку, кількості маршрутів, оптимізацією графіка руху, об'єднанням поїздів у дво-, тригрупні тощо.

Наразі парк пасажирських вагонів "Укрзалізниці" складається з 5291 од. На залізницях України курсують 52 фірмових пасажирських потяги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА