15:45 01.04.2015

Добровольці, які не вступили до офіційних структур, будуть роззброєні, - Наливайченко

1 хв читати

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє, що всі члени добровольчих батальйонів, які не вступлять до структур Національної гвардії, Збройних сил та СБУ, мають скласти зброю та залишити зону АТО.

"Частина добровольців, які дадуть згоду вступити до ЗСУ, Нацгвардії або навіть СБУ, перейдуть у відповідні підрозділи зі зброєю, отримають статус, соціальні гарантії, виплати, звання і за бажання залишаться служити. Усі ж інші формування мають роззброїтися і піти з зони АТО, бо злочинці часто використовують добру славу добровольчих батальйонів для власної користі", - розповів В. Наливайченко в інтерв'ю газеті "День", опублікованому в середу.

Він зазначив, що такі випадки вже були, і такі випадки необхідно припиняти.

"В інтересах нашої національної безпеки це зупинити і навести лад - легалізувати і надати статус усім батальйонам. Усі злочинні формування мають бути роззброєні і виведені, а тих людей, які причетні до вбивств та інших злочинів, мають переслідувати за законом", - наголосив голова спецслужби.

Він висловив переконання, що зараз потрібно надати СБУ можливість очистити територію Донецької і Луганської областей від мародерів і злочинців.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА