09:53 02.04.2015

Екс-главу ДСНС Бочковського відпустили під заставу - ТВ

2 хв читати

Колишнього голову Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергія Бочковського випустили з Лук'янівського СІЗО, повідомляє "ТСН" (телеканал 1+1), посилаючись на інформацію від адвоката.

"Випустили його під заставу в розмірі майже 1,2 млн гривень. Походження цих коштів майже цілий день перевіряла Державна служба фінансового моніторингу. Шукала кримінальний слід, але, судячи з усього, не знайшла", - йдеться в повідомленні.

За словами адвоката, з ізолятора С. Бочковський одразу поїхав до лікарні - у нього загострився цукровий діабет і підвищився тиск.

Як відомо, колишній заступник голови ДСНС Василь Стоєцький напередодні також вийшов із СІЗО із зобов'язанням бути на слідчих діях і в суді. У вівторок за нього було внесено заставу в розмірі 1,182 млн грн.

Як повідомлялося, 25 березня на засіданні Кабінету Міністрів правоохоронці затримали голову ДСНС Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем у ДСНС. Після цього уряд звільнив цих чиновників. Їм оголошено підозру, що в п'ятницю суд мав ухвалити рішення про обрання їм запобіжного заходу.

Клопотання про арешт С. Бочковського та його заступника В. Стоєцького 27 березня було відкликано із суду представником Генпрокуратури, як заявив глава МВС України Арсен Аваков, з метою його розширення. Нове буде передано до суду в суботу вранці, 28 березня.

Адвокат С. Бочковського В. Федоренко повідомив, що слідство готує обвинувачення за чотирма новими кримінальними справами.

Печерський районний суд Києва 28 березня задовольнив клопотання слідства про обрання запобіжного заходу С. Бочковскому у вигляді утримання під вартою на два місяці з правом внесення застави в 1,184 млн грн. В. Стоєцькому суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави в 1,182 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА