13:51 18.04.2015

Атаку бойовиків у Трьохізбенці відбито, серед українських бійців є поранені - прес-служба Москаля

1 хв читати
Атаку бойовиків у Трьохізбенці відбито, серед українських бійців є поранені - прес-служба Москаля

Бій у Трьохізбенці (Луганська обл.) завершився, українські бійці відбили атаку противника, серед українців, за попередніми даними, є поранені, повідомляє прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Близько 12.20 бойове зіткнення в Трьохізбенці закінчилося… Бойовики крім автоматів застосували крупнокаліберні кулемети, міномети, гранатомети та скорострільні зенітні гармати. Атаку ворога відбито, прориву в село не допущено", - йдеться в повідомленні.

Після 12.20 у Трьохізбенці тихо. "За попередніми даними, в ході бою кілька українських військових отримали поранення", - наголошує прес-служба.

У свою чергу спікер АТО Андрій Лисенко, говорячи про тривалу перестрілку в Трьохізбенці на брифінгу, зауважив, що масштабність протистояння в районі зруйнованого мосту через Сіверський Донець "не перевищує середнього рівня". "Українські військові утримують свої позиції", - додав він.

Як повідомлялося, в суботу о 10.30 бойовики (уточнюються дані, що це було кілька диверсійно-розвідувальних груп) підійшли до зруйнованого мосту через Сіверський Донець і спробували прорватися через лінію розмежування у Трьохізбенці. Розпочався бій з українськими силами, який тривав понад дві години.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА