10:13 28.04.2015

Кличко і USAID спільно боротимуться з корупцією у Києві – прес-служба КМДА

2 хв читати
Кличко і USAID спільно боротимуться з корупцією у Києві – прес-служба КМДА

Мер Києва Віталій Кличко і в.о. адміністратора агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Альфонсо Леннарт оголосили про початок комплексу спільних дій на підтримку заходів щодо протидії корупції, які зараз впроваджуються в Києві, повідомляє прес-служба КМДА.

Про це йшлося на зустрічі В. Кличка та А. Ленарта у Вашингтоні.

У рамках програми, загальна вартість якої становить 1 млн дол. США, USAID погодилися надати Києву допомогу у реформуванні механізмів міських закупівель, паркувальної інфраструктури, утилізації відходів, а також інвестиційних систем. Ще одним напрямом допомоги буде підвищення доступності київського метрополітену для людей з фізичними вадами.

"Ми робимо київську владу відкритою для мешканців міста. А також наші зусилля спрямовані на підвищення рівня прозорості, підзвітності та ефективності надання муніципальних послуг", - зазначив Віталій Кличко.

Як наголосив А. Леннарт, USAID цілком підтримує заходи мера Віталія Кличка.

Тому USAID допоможе Києву: створити єдину електронну систему міських закупівель; удосконалити паркувальну інфраструктуру міста; підвищити прозорість системи поводження з відходами та вдосконалити відповідну нормативно-правову базу, що сприятиме більшій прозорості системи і кращому захисту навколишнього середовища; напрацювати механізми громадського контролю, забезпечення прозорості та підзвітності у роботі Київського інвестиційного агентства, що має скоротити можливості для корупції.

В. Кличко і А. Леннарт також обговорили питання, пов'язані з перебуванням у Києві тисяч вимушених переселенців, яким довелося полишити зону конфлікту в східній Україні. Київська міська влада координує з USAID заходи з надання гуманітарної допомоги, зокрема створення Центру з підтримки та переселення внутрішньо переміщених осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА