10:17 06.05.2015

Кабмін уточнив перелік населених пунктів Донбасу, що тимчасово не підконтрольні держвладі, і затвердив список пунктів на лінії зіткнення

2 хв читати

Український уряд затвердив два окремі переліки населених пунктів у Донецькій і Луганській областях - тимчасово не підконтрольних державній владі і тих, що розташовані на лінії зіткнення.

Це визначено розпорядженням Кабінету Міністрів №428-р від 5 травня, згідно з яким вносяться зміни до відповідного документа уряду, ухваленого в листопаді 2014 року.

Таким чином, оновлено список населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження. Зокрема, в Донецькій області - міста обласного значення Донецьк, Горлівка, Дебальцеве (окрім Світлодарська і смт Миронівський), Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата, Амвросіївський, Старобешівський, Шахтарський райони, а також частково Артемівський, Волноваський, Мар’їнський, Новоазовський, Тельманівський і Ясинуватський райони. У Луганській - міста обласного значення Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов, а також Антрацитівський, Краснодонський, Лутугинський, Перевальський, Свердловський і Слов’яносербський райони.

Крім того, згідно з документом затверджено список населених пунктів, розміщених на лінії зіткнення (усі - в Донецькій області). Це, зокрема, міста обласного значення Авдіївка та Дзержинськ, населені пункти Світлодарськ, Миронівський, Сартана, Талаківка, Ломакине, низка населених пунктів в Артемівському, Волноваському, Мар’їнському та Ясинуватському районах.

Як повідомлялося, в листопаді Кабмін затвердив перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження. До того переліку увійшли 23 міста обласного значення, дев'ять районів повністю та один частково (на території Донецької та Луганської областей).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ВАКС засудив мера Рені до дев'яти років позбавлення волі

Держмитслужба України: Ймовірно, планується блокування пункту пропуску "Медика-Мостиська"

Пошуково-рятувальну операцію в Чернігові завершено: 18 загиблих, 78 поранених

Збито всі 13 ударних безпілотників "Шахед", які атакували Україну

Суд обрав запобіжний захід організаторам злочинної групи Чернівецької митниці

Віцеканцлер Німеччини Габек прибув в Україну для підготовки конференції з відновлення

Прем'єр Нідерландів готовий закуповувати у партнерів системи ППО Patriot для постачання Україні

Розвідники спецпідрозділу "Кабул 9" за дві доби виявили та знищили дев’ять одиниць військового транспорту і склад боєприпасів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА