13:35 07.05.2015

У Дніпропетровську понад 20 громадських організацій і партій заявили про участь в акціях 8-9 травня

1 хв читати

У Дніпропетровську заявки на проведення масових заходів 8-9 травня подали понад 20 громадських організацій і політичних партій.

Як повідомив у четвер заступник начальника управління внутрішньої політики Дніпропетровської міськради Рома Кукота, 8 травня політична партія "Солідарність-БПП" запрошує мешканців міста на флеш-моб, прибічники УНП зберуться на Жовтневої площі, ще три громадські організації проведуть свої заходи біля пам'ятників жертвам нацизму.

У прес-службі Дніпропетровської ОДА повідомили, що урочистості 9 травня розпочнуться з покладання квітів до Монумента Вічної слави.

Екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА, член наглядової ради "Фонду оборони країни" Геннадій Корбан повідомив на прес-конференції, що до Монумента пройде колона ветеранів антитерористичної операції, членів загиблих учасників АТО, громадських активістів, волонтерів.

Представники "Опозиційного блоку" 9 травня збирають людей з 9.00 біля пам'ятника генералу Пушкіну, потім колона вирушить до монумента Вічної слави, де відбудеться покладання квітів. Після чого маршем колона пройде на Фестивальний причал, де відбудеться концерт, виставка військової техніки, працюватимуть майстри Петриківського розпису.

У всіх районах міста пройдуть святкові заходи, концерти, вшанування ветеранів та спортивні змагання.

Як повідомлялося, порядок в області забезпечуватимуть близько 4 тисяч співробітників міліції, зокрема близько 1,4 тис. - у Дніпропетровську.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА